Formidling af hunde

Jeg har gennem årene hjulpet mange hunde med at finde en ny familien. Årsagerne kan være mange, men største delen af de hunde jeg har hjulpet, har enten ikke haft det godt hos ejeren grundet omsorgessvigt eller familier, som enten har fået en baby eller blot hvor de af personlige årsager ikke kan have deres hund længere.

Jeg er med i hele processen. Hunden biver lagt ud på min Facebook side Hundedamen, sidste hund jeg hjalp fik et nyt hjem under en uge efter den var blevet lagt på, nåede ud til 64.000 mennesker. Endvidere bliver den lagt på min Instergram Hundedamen.

Fra det øjeblik hunden bliver sat på de to ovnnævnte medier starter det. Både ejer og jeg bliver kontaktet fra nær og fjern og det er her man skal holde hovedet koldt, da det er vigtigt at man finder den helt rigtige ejer, der har forstand på hunde og den racen hunden nu end måtte være.

Jeg er i løbende kontakt med ejer og møder også gerne dem, der er valgt til evt at købe hunden.

Når hunden har fået en ny ejer og alle tager en dyb indånding efter nogle meget intense dage, varmer det mit hjerte at jeg endnu engang har kunne hjælpe en hund fra aflivning.

Mine priser:

De tilgængelige medier er på min regning.

Telefonisk konsultation enten fra ejer eller de valgte evt nye ejer:
100 kr. pr. telefonisk konsultation

Møde med de evt. nye ejere og ejer med hunden:
Pris 820 kr. for et møde

© copyright Hundedamen · design: dbyk.dk