Privatlivspolitik

Hundedamen går meget op i at respektere og beskytte persondata i overensstemmelse med EU´S generelle forordninger om databeskyttelse (GDPR). Her beskrives hvorfor jeg beder om personlige oplysninger og hvornår.

Billeder enten vedr. privatundervisning eller på hold :
Jeg tager nogen gange billeder efter undervisningen, så mine kunder kan følge med I, hvad jeg går og laver. Jeg spørger altid om det er okay at der bliver taget et billede inden jeg tager det. Såfremt der måtte være nogen, som ikke vil have taget et billede, bliver det respekteret og der bliver KUN taget billeder af dem der giver tilsagn. Dette billede bliver enten lagt på min Instergram Hundedamen, min Facebook Hundedamen eller på min hjemmeside Hundedamen.dk. Billedet kan også blive delt enten af mig, som privat person eller af andre der ser billedet.

Hvorfor beder jeg om personlige oplysninger ? :
Jeg beder om personlige oplysninger, som navn, mobilnummer, mailadresse og adresse. Dette er til brug for enten at kunne ringe, såfremt undervisningen er aflyst eller til at sende en mail med informationer om holdet som du måtte deltage på eller blot til at vi kan komunikere sammen. Adressen bliver brugt til at kunne komme og undervise i privat hjem.

Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert i en mappe og i en kalender. Denne mappe og kalender bliver kun set af mig og ingen andre. Dette betyder, at jeg beholder dine personlige oplysninger i den tid du er kunde hos mig, så vi kan kommunikere sammen. Når dine personlige oplysninger ikke er nødvendige længere, sletter jeg dem på en sikker måde.

Nyhedsmails:
Jeg sender kun nyhedsmail til dem der har tilmeldt sig via min hjemmeside, såfremt man IKKE ønsker nyhedsmails fra mig mere kan man selv afmelde denne mail.

Trediepart’s indsamler:
– Når du ønsker at bruge mine ydelser
– Når du interagerer med mig personligt, via korrospondance, telefon, sociale medier eller på min hjemmeside.
– Når jeg indsamler personoplysninger fra andre kilder, f.eks. tredieparts dataindsamlere.