Træning

Med den rigtige træning – helst så tidligt som muligt – vil man kunne undgå mange af de desværre alt for mange årlige aflivninger i Danmark. De er jo sjældent hundenes fejl, så træningen går to veje, så både menneske og hund lærer noget virkelig godt og brugbart.

Med positiv forstærkning af ønsket adfærd og indlæring i korte intervaller dannes grundlaget for et givtigt og positivt forhold mellem hund og ejer – og andre hunde – der varer hundens hele liv, såfremt der fortsat arbejdes med den i samme spor.

Holdtræning

For at sikre en plads på holdet, bedes du venligst senest 14 dage før start, indbetale kr. 720,- (dækker 6 gange træning) på reg.nr. 2280 kontonr. 0715-993-546. Husk dit navn, hundens navn samt navnet på holdet.

Holdtræningen finder sted på Ledreborg Allé 6 · 4320 Lejre.

Privatundervisning

Jeg underviser hvalpe, unghunde og ældre hunde, hvor jeg tager hensyn til den enkelte hunds raceegenskaber og træningserfaring. Målet er at etablere et godt samarbejde mellem ejer og hund.

Er du utryg ved hunde generelt eller har du et barn som er bange eller utryg ved hunde, så hjælper jeg gerne i denne situation. Gennem øvelser og tillid skaber vi sammen en god energi og en positiv oplevelse. Ring og hør mere.

Betaling for privatundervisning skal finde sted 2 dage før den aftalte dato. Beløbet indbetales inden undervisningsstart for at sikre kursistens plads. Indbetaling kan ske på reg.nr. 2280 kontonr. 0715-993-546. Eller også skal man betale kontant på dagen.

Ved aflysning samme dag betaler man fuld pris, da tiden ellers kunne være gået til en anden.

Privat undervisning i weekenden, der tager jeg dobbelt takst. Prisen afhænger dog af om det bliver hos mig i Lejre, eller hvor I landet jeg skal kører til.

Hundetræning af hundetræner Christin Pfeiffer