Formidling af hunde

Jeg har gennem årene hjulpet mange hunde med at finde en ny familien. Årsagerne kan være mange, men største delen af de hunde jeg har hjulpet, har enten ikke haft det godt hos ejeren grundet omsorgessvigt eller familier, som enten har fået en baby eller blot hvor de af personlige årsager ikke kan have deres hund længere.

Jeg er med i hele processen. Hunden biver lagt ud på min Facebook side Hundedamen, sidste hund jeg hjalp fik et nyt hjem under en uge efter den var blevet lagt på, nåede ud til 64.000 mennesker. Endvidere bliver den lagt på min Instergram Hundedamen.

Fra det øjeblik hunden bliver sat på de to ovnnævnte medier starter det. Både ejer og jeg bliver kontaktet fra nær og fjern og det er her man skal holde hovedet koldt, da det er vigtigt at man finder den helt rigtige ejer, der har forstand på hunde og den racen hunden nu end måtte være.

Jeg er i løbende kontakt med ejer og møder også gerne dem, der er valgt til evt at købe hunden.

Når hunden har fået en ny ejer og alle tager en dyb indånding efter nogle meget intense dage, varmer det mit hjerte at jeg endnu engang har kunne hjælpe en hund fra aflivning.

Mine priser:

De tilgængelige medier er på min regning.

Telefonisk konsultation enten fra ejer eller de valgte evt nye ejer:
525 kr. pr. telefonisk konsultation

Møde med de evt. nye ejere og ejer med hunden:
Pris 698 kr. for et møde hos mig

Nikoline: Vi fik en fantastisk støtte og vejledning

Obelix er en fantastisk corgi, der altid har haft det lidt svært med at bo i byen. Det har min mand og jeg trænet gennem årene og det fungerede godt.

Da han var 4 år kom, der en baby i familien og vi kunne mærke at Obelix ikke trivedes. Både at være storbyhund og bo i en børnefamilie var for stressende for ham. Derfor tog vi til undervisning hos Hundedamen og fik værktøjer og vejledning.

Til sidst traf vi den store beslutning at Obelix skulle bo hos en anden familie. Det var vigtigt for os at finde en familie, der gik ind i det med åbne øjne. Derfor havde vi Hundedamen med hele vejen. Hun hjalp med at afklare, hvilken type familie Obelix ville trives i.

Da vi fandt en god familie, aftalte vi at Hundedamen talte med dem. Det betød, at den nye familie fik en professionel vurdering af Obelix, og både kendte til hans gode sider og de ting, de skulle være forberedt på. Samtidig stillede hun en masse gode spørgsmål til dem.

Bagefter talte vi med Hundedamen og hun gav sin vurdering af familien og om de var de rette til Obelix. Da det var tid til at aflevere ham hos sin nye familie, var vi forberedte med tips og tricks fra Hundedamen for at sikre en god proces for både Obelix, den nye familie og os.

Det er altid vanvittig hårdt at omplacere sin hund og ingen nem beslutning. Vi føltes os informeret og støttet i processen og fik en rigtig god hjælp til at finde en ny, varig familie til Obelix, hvor han stadig trives den dag i dag.

Her er et lille udvalg blandt de mange hunde, som jeg har hjulpet

© copyright Hundedamen · design: dbyk.dk