Nærværshund

Dette er et tilbud til dig, som ikke kan få bevilliget en service- eller terapihund til dig selv eller dit barn, men som har et brændende ønske om at have en god hundeven i en måske lidt svær hverdag.

Dette er også et tilbud til dig der i forvejen har en service- eller terapihund, men som gerne vil have mere samhørighed med din hund samt en hund som følger dig ved din og ikke trækker.

Endvidere er det vigtigt at din hund kan forholde sig i ro og ikke vil søge alt og alle.

I mit virke som Hundedamen har jeg mange forskellige mennesker i mine hænder, hvor jeg foruden at træne deres hund, også giver det enkelte menneske redskaber, der kan hjælpe med nogle af de udfordringer de måtte have og dermed kan få det bedre. Fx kan nogle mennesker ikke lide at være alene hjemme og det kan give tryghed at have en hund som også kan lide at putte med en 😉

Jeg træner hunden til at være ”tættere end tæt” med sin ejer, hvilket kan hjælpe det enkelte menneske til for eksempel at komme mere ud eller være med i sociale sammenhænge med ro i sindet og balance i kroppen.

Jeg arbejder med børn, unge og voksne mennesker som blandt andet har stress, forskellige former for hjerneskader, psykiske lidelser så som angst, autisme, Asperger, ADD, ADHD, OCD eller blot har det svært.

Dette har jeg stor erfaring med og har hjulpet mange gennem årene.

I et forløb hos mig lærer hund og ejer blandt andet:

  • Samhørighed mellem hund og ejer
  • Gå pænt i snor
  • Have god kontakt mellem hund og ejer, også ude blandt andre hunde og mennesker
  • Når hunden er løs ikke at være for langt væk fra ejeren
  • At hunden kan sidde ved ejeren i ro
  • At hunden ikke skal hilse på alt og alle
  • At hunden kan komme med forskellige steder, som for eksempel i en bus

Inden opstart af et forløb, kommer du til en gratis vurdering hos mig, for at se om den hund du har valgt egner sig som Nærværshund eller ej. Hvis din hund egner sig til at være Nærværshund tager vi en indledende samtale om forløbet.

Vi starter med kontaktøvelser/samhørighedsøvelser, for derigennem at skabe et stærkt bånd mellem hund og ejer. Det er forskelligt fra hund til hund og ejer til ejer om hvad vi træner derefter, da det afhænger meget af hund og ejers personlighed og alder.

Forløbet afsluttes med en duelighedstest, hvor der udstedes et bevis og gives et tørklæde til din hund såfremt du og din hund har bestået prøven. Såfremt prøven ikke er bestået, kan der tilkøbes ekstra træning for 500kr. inkl. moms pr. ekstra træningstime.

Det forventes at du træner med din hund hver eneste dag under hele forløbet, for at opnå det bedste resultat og bestå duelighedstesten som Nærværshund.

Bemærk, da dette IKKE er en service- eller terapihund, men en Nærværshund så jeg kan desværre ikke garantere at hunden er velkommen de samme steder som en Service- eller terapihund, da der kan være restriktioner på hvor hunde må medbringes !!

Jeg vil gerne hjælpe mennesker med de udfordringer de nu har, så derfor gælder dette tilbud KUN disse mennesker.

Pris: 6.300 kr. inklusiv moms for et forløb på 10 træningsgange af én times varighed.

nærværshund hundedamen