Anmeldelser fra kunder

Jeg har gennem 13 år undervist mange ejere og deres hunde. Her kan du finde tidligere kunder, som har skrevet en anmeldelse omkring deres træningsforløb hos mig Hundedamen 🙂  Hvis du vil læse anmeldelser omkring online træning tryk HER

Træning med Kebby

Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse med at have Christin her i vores hjem med privat undervisning.

Vores børnebørn var meget bange for vores nykøbte schæferhvalp første gang de så hende og derfor kontaktede jeg Christin og sikken en oplevelse, hendes gode råd undervisning, vejledning er uden lige.

Hun forstod at hjælpe os og give en selvtillid. Jeg kan varmt anbefale Christin til træning og især til første gangs købere af hvalp og selvfølgelig også erfarne hundeejere.

Det er ikke altid smart at gå i specielklubber, det er min erfaring. Så tag trygt kontakt til Christin, vil kun det bedste.

Kærlig hilsen Birthe Pietrowski & Kebby

Ingen tvivl – Smali er den dejligste hund i verden!

Men han er også en hund, som gerne vil bestemme og passe på sin ”flok” og det i sådan en grad at det, at det, hvis det ikke bliver styret, kan være en fare for både ham selv og også de mennesker og dyr, som er omkring ham.

Da vi startede hos Christin, kom vi med en 11 uger gammel hvalp, som uden tvivl var gudeskøn og som charmerede alle, og godt for det, ellers tror jeg, vi havde kastet håndklædet i ringen og givet op. For han var samtidig en meget usikker hund, som ville beskytte og bestemme. Det kom til udtryk ved, at han gøede af ALT: Han gøede når folk klappede i hænderne, han gøede når bladende på træerne raslede, gøede når kalvene kiggede på ham og når hestene gik forbi. Indenfor gøede han når vi fandt støvsugerne frem, det så intenst at han var på grænsen til at være aggressiv.

Christin kom og besøgte os på gården, hvor vi viste hende de omgivelser og den hverdag frem, som er Smali’s. Christin påpegede de områder, hvor vi særligt skulle lave en indsats og viste os en masse øvelser, som kunne hjælpe os og ham. Eksempelvis hvor Smali skulle være, når vi lukkede heste ud eller hvordan vi skulle håndtere ham og give ham tryghed, når støvsugeren blev tændt. Samtidig startede vi på Christins hvalpehold, hvor vi dels lærte simple basale styringsøvelser, dels at kunne koncentrere sig mens der er andre interessante hunde omkring en.

Forløbet har helt igennem været fantastisk. Vi har nu en hund, som stadig skal ledes, men som kan ligge på ridebanen, mens vores datter galoperer forbi uden at fare i benene på hesten, en hund som pænt sidder på den anden side af hegnet, når hestene lukkes ud uden at gø, en hund som kan støvsuge, med andre ord, en glad og tilfreds hund som ved, hvem der bestemmer og hvad dens rolle er.

Jeg ønsker ikke at tegne et glansbillede. Det har været en hård rejse at komme til dette og rejsen er ikke endt endnu. Jeg har skullet lære at være bestemt og konsekvent og til tider have en meget dyb stemme. Det har krævet vedvarende træning. Da Smali ikke er særlig madinteresseret var det særligt i starten en udfordring da godbider (om det var pølsestykker, hundeguffere, kammerjunker) ikke har hans interesser. Til gengæld er han meget modtagelig for ros og klap. Smali kan stadig få ”tilbagefald” men det bliver heldigvis mindre og mindre. Vi går stadig til hundetræning hos Christin og det vil vi blive ved med. Jeg kan kun anbefale Christins træning – go for it!

Eva

Træning med Chesto

Det er første gang vi har en hund af racen Douge de Bordeaux. Da vi besluttede os for at få sådan en, undersøgte vi en masse om dem på nettet. Alle steder står der beskrevet at en Douge skal opdrages kærligt, men konsekvent. Alene tonen i stemmelejet er nok til at få dem til at forstå hvad der er rigtigt og forkert. Bliver de opdraget med hårdhånd bliver de ødelagt.

Alt dette tænkte vi ikke meget over, da vi besluttede at starte til hvalpetræning hos Christin. Vores mål var at få en lydig hund. Men vi lærte meget mere om vores hund end vi overhovedet havde regnet med.

Vi har fundet ud a,f hvor vigtigt det er at få den helt rigtig træning ind i sådan en hund, for den ikke bliver ødelagt og det har Christin hjulpet os med. Hun har lært os at forstå at med Chesto handler det om at være glad og livlig for at få ham til det man gerne vil og at vi kommer længst med “ja’er” og godbidder.

Selvom vi har lært det vi ville til hvalpetræningen har vi alligevel besluttet at begynde igen til oktober på en unghunde hold.

Nathia Petersen

Træning med Milo

At være elev hos Christin kræver, at både hund og ejer vil arbejde for det – uden af det bliver for meget. Det har været et skønt forløb for os alle 3. Alle hunde ELSKER Christin, fordi hun er så naturlig. Vi startede hos Christin lige efter vi havde fået Milo. Nu er Milo 11 måneder, og en super hund. Han bestod hundeprøven med topkarakterer. Ovenikøbet på holdet, hvor hundene var næsten dobbelt så gamle som ham selv. Vi kan på alle punkter VARMT ANBEFALE både enetimer og holdtræning hos Christin.

Mange hilsner Milo og forældre ♥

Pia Johannessen

Træning med Futte

Vi fik Futte hjem da han var 8 uger, og alle var lykkelige, især vores 3 mindst børn ( 2 på 4 år og 1 på 6 år ) men lykken var kort, for efter en måned bed Futte i fødder, ben og fingre så ungerne hylede. Jeg var ved at gå i panik, da jeg heldigvis fandt christin hjemmeside.

Christin kom herhjem, og fik hurtigt lært os at træne og øve forskelling ting med Futte.

Christin kommee stadig hos os, og uden hendes hjælp, havde vi ikke så dejlig en hund som vi har i dag, og ikke mindst har hun lært os en masse som hundeejere.

Lene

Træning med Mille

Jeg har en gravhund ved navn Mille 2 år gammel, som ikke kom, når jeg kaldte på hende. Hverken inde i huset eller ude i haven.

I træningen hos Christin Pfeiffer blev der lagt vægt på:
– kontakten
– samarbejdsøvelser
– og stemmeføring

Allerede 3. gang kunne jeg inde i huset og i haven kalde Mille til mig og 5. gang på område udenfor haven(ved moseområde).

Efter endt træning kommer Mille ved “her” eller fløjte. Træningen har været en positiv oplevelse for os begge. Vi har fået en meget bedre kontakt og stemmeføringen er lagt om.
Vi har nu fået mod og lyst til at fortsætte med hvad Christin har lært os.

Tak for hjælpen Mille og Alice.

Træning med Topper

Formålet med træningen af Topper var, at mine gåture med ham skulle bliver langt bedre, idet Topper skulle lære at gå en tur uden at gø af fremmede mennesker, der også var ude at gå. Topper, gør ikke af andre hunde, men af alle fremmede mennesker.

Første gang vi mødtes, talte Christin og jeg en del om, hvordan det hidtil havde været, og hvordan jeg godt kunne tænke mig, at det skulle blive fremover.

Jeg blev hurtigt opmærksom på, at jeg har en meget usikker, nervøs samt vagtsom hund, og at jeg så godt som havde opgivet at gøre noget ved det. Jeg lavede faktisk heller ingen aktiviteter med Topper.

Derfor var det vigtigt for mig, at finde nogle lege, hvor jeg relativt hurtigt kunne få aktiveret ham.

Med hensyn til selve træningsforløbet har vi mødtes tre gange, hvor vi øvede nogle sanseøvelser – nej øvelser og at kunne gå forbi andre mennesker uden at gø.

Christin har vist undertegnede og Topper nogle simple øvelser, som styrker Toppers sanser, det har Topper virkelig megen glæde af. Det er øvelser som at gemme en godbid i f. eks en køkkenrulle, samt at søge efter godbidder, der bliver smidt ud på græsplænen.

Christin har via forskellige træningsøvelser vist mig, hvor vigtigt det er at bruge klare meldinger til sin hund, når man enten vil rose eller få hunden til at adlyde.

Det med at gå tur uden at gø, har vi haft lidt sværere ved, det er dog blevet langt bedre end da vi startede. Jeg kan nu få Topper til at sidde stille, når en fremmede gå forbi.

Alt i alt har jeg været rigtig glad for forløbet. Jeg synes Christin er helt fantastisk til at lære fra sig. Træningen har givet mig lysten og nogle gode redskaber til, hvordan jeg skal træne min hund. Desuden er jeg blevet mere opmærksom på mit kropssprog, og at mine signaler/kommandoer skal være meget tydelige og enkle.

Berit Olsen

Evaluering af hundetræning
hos Christin

I løbet af de senere år er min hund Louis begyndt at trække mere og mere, når vi går tur. Jeg har ikke formået at få ham til at lade være og havde så godt som opgivet at gøre noget ved det. Turene med Louis skulle bare overstås så hurtigt som muligt.

Christin har via forskellige træningsøvelser vist mig, hvor vigtigt det er at bruge klare meldinger til sin hund, når man enten vil rose eller få hunden til at adlyde.

Ligeledes har Louis og jeg også fået gennemgået nogle øvelser til at opnå en bedre kontakt – hund og ejer imellem. En af træningstimerne var en form for agility øvelser, som man virkelig kunne se Louis nød.

Jeg synes Christin med sin engagerede og entusiastiske facon har formået i træningen af Louis og mig at vise, at det kan give gode resultater, og at Louis faktisk nyder det. Træningen har givet mig lysten og nogle værktøjer til at træne med min hund.

Lisbeth

Træning med Basco

Formålet med træningen af Basco var, at mine gåture med ham skulle blive langt bedre, idet han skulle lære at gå pænt i snor.

Første gang vi mødtes, talte vi en del om, hvordan det hidtil havde været, og hvordan jeg godt kunne tænke mig, at det blev fremover.

Jeg blev hurtigt opmærksom på, at jeg har/havde en meget stresset hund, og at de fleste af mine aktiviteter med ham (kaste bold) rent faktisk øgede hans stressniveau.

Derfor var det vigtigt for mig at finde nogle lege/aktiviteter, hvor jeg relativt hurtigt kunne få hans stressniveau sænket, så vi kunne komme godt i gang med selve træningen.

Desuden er jeg blevet opmærksom på, at Basco har brug for et sted i hjemmet (hundekurven), som er hans.

Sluttelig har vi også indført legetøj indendørs (der ikke er bolde), som han nu gladelig kommer med, når han har lyst til at lege.

Med hensyn til selve træningsforløbet har vi mødtes tre gange, hvor vi øvede “kontakt”, “ja/nej-øvelser” og “gå pænt i snor”.

Min oplevelse af kontaktøvelser har været meget positiv, og jeg synes, vi har fået godt fat i, hvad det går ud på.

“Ja/nej-øvelserne” har vi haft lidt sværere ved, idet de samtidig kræver, at Basco går pænt i snor, hvilket jo egentlig var hovedproblemet, men der er ingen tvivl om, at Basco efterhånden har lært, hvad ordene betyder.

Den sidste øvelse med at gå pænt i snor fungerede i første omgang ikke rigtig for os, men da vi fik justeret lidt på udførelsen af øvelsen, gik det faktisk rigtig fint.

Alt i alt har jeg været rigtig glad for forløbet, og noget af det vigtigste jeg har lært omkring mig er, hvor vigtigt der er, hvordan jeg aktiverer ham. Desuden er jeg blevet meget mere opmærksom på mit kropssprog, og at mine signaler/kommandoer skal være meget tydelige og enkle.

Molly

Vi har altid haft West Highland White Terrier. Da vi mistede Dixie, følte vi at Chilie havde behov for en at lege med. Hun havde jo altid været vant til at være to. Min mand og jeg besluttede os derfor for, at købe en hvalp. De første mange uger gik som forventet, når man får en hvalp i huset, men så . .. … . .Vi havde fået en hund med damp, troede vi og anede ikke hvad vi skulle stille op. Vi kontaktede Hundedamen, for hjælp måtte vi have. Hun kom hjem til os, hvor hun satte os ind i Mollys personlighed samt fortalte os meget om hundens ” sprog” og hvad det var Molly ” fortalte” os. Endvidere er det vigtigt at man giver sine hunde de samme signaler og samtidig tænker på hver deres personlighed. Vi fandt også ud af hvor meget kropssroget fra os hundejere betyder. Vi, specielt jeg, lærte meget om, hvordan jeg bruger mine hænder samt min stemmeføring. Hundedamen gav os lektier for hver gang, og i løbet af ingen tid, blev Molly forvandlet om til en fantastisk afbalanceret og hjertelig hund. Min mand og jeg har nu to fantastiske hunde, med hver deres personlighed, som vi nyder hver dag.

Kærlig hilsen Connie

 
Træning med Perle

Hej Christin

Tusind tak for din hjælp i telefonen. Jeg må sige, at resultatet kom hurtigt, allerede næste dag, hvor jeg tog chancen og hun var i mit alrum. Faktisk uden ulykker !
Aften træning og morgen træning hjalp.

Kærligst Hanne

The winner takes it all! Vi vandt stort af alle 8 hunde i klassen 1 i dag. Næsten fuldt hus i point. Det var DMKs klasse 1 prøve som ligner DKKs men uden næseprøve. Tak for god trlning og gode råd. Hilsen Cody og Christian