Privat ringtræning til udstilling

Her underviser jeg hund og ejer alene. Jeg bruger meget tid på at sætte hund og ejer sammen og går op i “Prikken over i’et “.

Hvis du gerne vil have din hund på udstilling, lige meget hvilken race det drejer sig som, er det vigtigt at den bliver fremvist korrekt i ringen. Hvis ikke den gør det, kan det risikere at betyde en anmærkning i bedømmelsen eller ligefrem diskvalifikation.

Jeg underviser på mange forskellige måder. Det der er vigtigst for mig, er at hund og ejer får en samhørighed, som er så speciel at fremvisningen bliver unik og lækker. Jeg går meget op i at opfylde mine kunders behov, så jeg giver både privat underisning i ringtræning, få sammen eller laver et lille hold. Jeg har valgt kun at gøre det med den samme race, det er jo også sådan vi udstiller :-).

For mig, både som hundeejer og som hundemor til Luna savnede jeg utrolig meget at alle de steder jeg gik til ringtræning, der fortalte mig om min personlighed, stærke og svage sider og det samme med Luna. Det er nu det jeg lægger meget vægt på, når jeg underviser, da jeg fandt ud af, hvor meget det betyder, når man går i ringen sammen, ja faktisk også generelt. Alle hunde og menneskers personligheder er forskellige og heldigvis for det, for det er jo det der gør os så unikke.

Kontakt mig gerne og hør mere, tlf. 26 79 62 04 – så kan vi sammensætte en undervisning, der passer præcis til jeres behov.

showhund