Nu slipper du for at kører rundt for at få netop det du søger til din hund, som du skal bruge til din træning. Følgende varer kan købes hos Hundedamen ved undervisning, til fornuftige priser.

REB

Disse to reb kan både bruges som legetøj, men også hvis du vil begynde at træne din hvalp til jagt/ apportering.

Stimulerings bold

Denne stimulerings bold kan fås i to farver blå og rød.
Den fås både til store og små hunde.
Denne bold anbefaler jeg, at man bruger til at stimulere ens hunds hjerne med, når f. eks. det regner eller at “Ulvetimen” træder ind. Når hunden bruger sin lugtesans køre den hjernen mentalt træt på den sunde både. Denne bold skal ikke ligge fremme hele tiden, men kun bruges når du føler at din hund trænger til stimulering.
Så når bolden er tom for gidbidder, fjernes bolden og lægges væk.
Jeg vil dog ikke anbefale denne bold til hunde, som er bold fikseret.

BEN FLØJTE TO-TONET MELLEM

Jeg anbefaler at man både lærer sin hund indkald med stemmen, men også med fløjte, da de fleste hunde ejere har tendens til at sige hundens navn rigtigt meget eller ” kommandoen ” kom rigtig tit og på de ” forkerte” tidspunkter. Dette kan medfører at vi “slider” både hundens navn og “Kom” op og der er det at fløjten kommer ind i billedet.

Skal du bruge din hund på jagt, vil jeg bestemt anbefale fløjte, da du både kan fløjte den på plads eller sit/dæk i nedafgående fløjt ( den tynde ende ).

Jeg har lavet en video, hvor du kan se, hvordan du trinvis skal lære din hund at komme på fløjte.

Hundegodbidder

Jeg er ikke foderdamen, men Hundedamen Humørikon, men når det er sagt er godbidder nu en god idé, da ikke alle hunde synes deres egen hundemad er spændende nok udenfor matriklen. Giver nu også en ekstra ” Hvor er du dygtig”, når vores hund ufører det vi beder/guider den til.
Kød softies med laks:
De små bløde kød softieser en glutenfri velsmagende godbid.
Meget velegnet til små hvalpe Humørikon

Godbidstaske

Det er ikke alle der kan lide at have deres godbidder i deres lommer. Jeg har selv utallige gange glemt at tage dem ud af lommen, når jeg lagde mit tøj til vask, ikke sjovt  Humørikon.
Denne godbidstaske fra KW er produkceret i slidstærkt sort nylon og er praktisk til både træning eller blot på en gåtur. Foran er en lille lomme enten til hundeposer eller til en klikker, måske endda til en hundefløjte.
Denne godbidstaske er nem at rengøre, hvilket jeg synes er et stort plus og godbidderne er også nemme at komme til, når vi skal belønne hurtigt efter hundes positive handling/adfærd.

PLYS TRÆKFUGL FASAN M/LYD – lille

PLYS TRÆKFUGL AND M/LYD – Kan fås både i stor og lille

Disse plys dyr kan både bruges til hvalpe og store hunde, som enten skal ende med at bruges på jagt ( der ville jeg dog anbefale rigtige dummi´er ) eller til hunde, som genmæssigt skal stimuleres efter det de er avlet til ( apportering ), eller blot til ens familie hund, som ville nyde sådan et plysdyr med lyd .

KALLUNFYLDTE MARVBEN HVIDE

For dig som enten er ny hunde ejer eller blot hundeejer igen, vil det altid være en omstilling i hverdagen, og du vil måske være i tvivl om, du gør det helt rigtige.

Der kan hurtigt komme skår i din forestilling om hvalpeidyllen, eller i det hele taget det at have hund, specielt måske når de skarpe hvalpebid eller unghunde bid rammer dine hænder og fødder, når ulvetimen forvandler hvalpen/unghunden til en vild, der farer rundt og vælter og ødelægger alt på sin vej, eller når den stjæler dine ting og bider i sko eller i dine ting.

Jeg anbefaler tit at man evt kan give et marvben med fyld i. Dette medfører at din hund bruger den indre energi på at bide og prøve at få fyldet ud istedet for at bide i dig, dit tøj eller i dine ting.

Dette marvben kan bruges igen og igen og her lidt tips til nyt fyld :

1. Lidt leverpostej
2. Hundens eget fodder blødt op i kogt vand
3. Fantasien har ingen grænser

Drikkedunk til hunde

Nu kan du altid tilbyde frisk drikkevand til din hund, når I er på tur. Særlig god på varme sommerdage.

Ideel til bilen eller gåturen.