Deltager 1:
Jeg har været til online undervisning hos hundedamen med min lille hvalp Cookie og det fungerede over alt forventning. Vi fik fine instruktioner over zoom og fik individuelle tips og feedback på hvordan vores hund klarede øvelserne. Det var også hyggeligt og lærerigt at “mødes” med andre hvalpeejere og høre om deres udfordringer og succeser. Det er helt klart noget jeg kan anbefale”.

Deltager 2:
“Min border collie-hvalp Pablo og jeg har gået til online hundetræning hos 
hundedamen.dk de seneste måneder. Til at starte med opfattede jeg online undervisning som den næstbedste løsning. Vi havde brug for træning af vores hvalp for at komme godt i gang med det at være hundeejere, og pga. corona-nedlukningen var det ikke muligt at træne på hundedamens træningsbane. At indfange en hvalp og lave øvelser med den foran en computer er ikke helt nemt. Men det kan godt lade sig gøre. Christin er god til at vise øvelserne på skærmen, og hun er rigtig god til at have øje for hvordan de små hunde og deres ejere klarer øvelserne. Christin giver individuel feedback og fokuspunkter, der skal trænes efterfølgende, og hun sikrer, at vi forstår formålet med de forskellige øvelser. En klar fordel ved online-undervisning er den ro, der er til at snakke om de udfordringer, vi hver især møder. Det kan være i forhold til søvn, være alene hjemme, måltider, god aktivering vs. aktivering, der stresser, socialisering, gå pænt i snor, angst for nye ting… Det er meget lettere at tage de gode råd ind, når man er på hjemmebane og ikke skal forholde sig til om ens hund laver ballade på træningsbanen. Christin har et utroligt godt blik for både hunde og ejere. Hendes faglige værktøjskasse virker uudtømmelig og er fuld at gode og brugbare råd til enhver situation og udfordring, man bliver mødt med, når man er hundeejer. Man er slet ikke i tvivl om, at Christin elsker hunde og brænder for at hjælpe dem og deres ejere. Og hun er dygtig til det! Jeg glæder mig til at gå til “rigtig” hundetræning med Pablo, men jeg ville ikke undvære online-træningen. Den kan noget andet”.

Deltager 3:
Min kone og jeg møder Hundedamen første gang tilbage i 2017, hvor vi kommer fortvivlet med vores smukke blandingshund Ronja. Da vi købte Ronja, stod hun i et alt for lille bur ude i en fyldt gang, og hende måtte vi bare redde. Hjemmet var kaotisk, hundemoren bed os, og vi tænkte straks, at den hvalp skulle væk derfra og hjem til os. Hundedamen læser os lynhurtigt – faktisk inden vi overhovedet når græsplænen – og skaber med det samme en ærlig, tryg og omsorgsfuld ramme for os. Hun læser os og vores situation fuldstændig rigtigt, og første session handler faktisk mere om os, som hundeejere, end Ronja. Hvilket er så fint set, og noget vi slet ikke havde forventet. Vi er i et længere forløb med Ronja – for vores skyld – og Hundedamen giver os også vejledning herhjemme. Allerede ved første hjemmebesøg, mærker Hundedamen hvor stresset vores hjem er, af vores hund. Ronja bliver diagnostiseret med en hjerneskade, som gør hende mere og mere skør, og selvom vi ikke kunne træne os ud af det, havde vi som ejere, behov for at prøve. Hundedamen er så opmærksom i denne proces, både på at hunden bliver behandlet efter hendes behov, men træningen er i den grad en bearbejdning af denne hårde hundetid for os. Ronja ender med at blive aflivet, kun 1 år gammel. Vi modtager vejledning, støtte og opbakning af Hundedamen, som giver os den fulde opmærksomhed på vores store sorg. Ønsket for en hund, blev ikke mindre, men frygten for en gentagelse blev kæmpestor, så i processen med en ny hund, fik vi vejledning af Hundedamen til valg af race, og hvad vi skulle holde øje med. “Kig på moren”, var det første Hundedamen sagde. “En hvalp er altid sød, men sindet er ofte fra moren, så det er hende I skal besøge først. I dag har vi to fantastiske Bichon Havanais, som fuldstændig passer ind i vores hjem og familie. Hundedamen har været en kæmpe støtte, og har gennem hvalpetræning været opmærksom på at guide os, som ejere, for at vi bedst kunne lære at guide vores hunde. Vi skylder Hundedamen et kæmpe tak, og vil til en hver tid anbefale hendes kyndige blikfang, motiverende og lærende guidning, kæmpemæssige erfaring og kompentence, og ikke mindst en sprudlende personlighed, som fanger både hund og ejer. Hos Hundedamen får man følelsen af både at blive hørt og set“.